please leave ur link. tQ~

Thursday, January 6, 2011

mase terluang..!


haha. ari nie adalah ari yg x bnyak keje. tp aku adelah org yg banyak keje sampai rase bosan tuh datang. kan x elok tu. tapi nak buat macam mane kan. haha. akaun yang aku buat nie kne semak balek sebab ade laa sebab2 tertentu. huhu. naseb2 kn. hampir 2 jam ak tgk2 dokumen nie, tp feel xde kt c2. (:

so bila mata nie mula berair tanda mengantok. maka aku pn amik insiatif bagi aku segar bugar macam td pagi. haha. nak tau ke ape dy? haha. aku terus log out MYOB tu, then klik pd aplikasi yg ade tanda 'good' kt lappy aku nie. haha. mula laa aksi2 yg x penah aku buat. haha.

check it out oke! (:










p/s :: jgn ekot aksi2 nie yer. sungguh menyeronokkan laa. (:



1 comment:

  1. hoo..nie keje merapu dy...nk itot jgk aahhh....haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...