please leave ur link. tQ~

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #3 | Yang Akan Menemani Kita Di Malam Hari..




^_____^

28 comments:

  1. salam kenal..

    dah follow awak..

    jemput ke blog saya..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. motif??????????????????????????heeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. Assalam...tadi baru jer nampak bulan sabit...tak penuh lagi...huhuhu...
    ►Events : WW#2 Wordless Wednessday

    ReplyDelete
  4. tapi bukan setiap malam, kan...hehe

    ReplyDelete
  5. @Adam Idris

    even bukan setiap malam, tapi bulan sentiasa ada kan... heee

    ReplyDelete
  6. @Fadzmie Mohamad

    besar tak lah besar sgt. kdg2 bulan besar cm nie pada pandangan mata kita jew..

    ReplyDelete
  7. @►AdamXis◄

    wsalam.. bulan cantik bila dipandang, even tak penuhh.. sy suka tgk bulann..

    ReplyDelete
  8. @syAzAnA

    cntikkan. tak jemu nak tengok.. haha

    ReplyDelete
  9. @Elya

    lagi cantik lau dengan bintang sekali.. hehe

    ReplyDelete
  10. heee.. ape sbnrnye ni? pnah tjadi dpn mata ke??

    ReplyDelete
  11. dikala bulan mengambang...hoho

    ReplyDelete
  12. blogwalking:) eh mysterious sgt WW awak.. btw, nice blog dan sy suka lagu talking to d moon ni =)sesuai dgn picture WW awak =D

    ReplyDelete
  13. @shiqin ghazali

    sebenarnya ada makna tersirat dengan bulan tuu.. haha.. jeng jeng jenggg~~

    ReplyDelete
  14. @aiEz

    hehee.. maka serigala jadian pun menjelma. eh? ada lagi kew??

    ReplyDelete
  15. @Mya

    yea, agak misteri laa gakk.. thanx yea.. (:

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...