please leave ur link. tQ~

Thursday, July 7, 2011

kembali normal.. haha


selamat pagi sume.. kenapa tak tido lagi nie ha?? nak kena rotan ke?? meh mehh.. haha. # apo la minah senget ni membebel, dah la tak reti tiduq.. alahaaaiii..

maaf ler kengkawan, nie kes report tgendala sudahh.. even report aku dah siap, tapi msih ada lg yg patut di touch up bagai. then,aku ni ada niat murni tau.. cehcehcehhh.. tolong kengkawan nie wat report dorang.. bbaik hati kan? mulia tau tolong orang dalam kesusahaannn..

eh kenapa tibe2 lari topik nie?? haha.. okeoke.. aku cuma nak bagi tau aku dah kt uma sewa, then naik sem baru.. #even belum daftar tamat praktikal lagii.. jumaat nati baru nak pergi daftar.. yes! aku akan jumpe darls.. haha.. 7bulan terpisah weii.. 7bulan memendam rindu.. alahaaiii..

now, aku dah abes membebel then nak pergi tidur. esok ada meeting dgn lecture.

so mood aku sekarang macam ni..








happy sebab dah jumpa buah hati. then akan berjumpa dengan darls! ^_____^

sekiann...~

10 comments:

  1. @♥Cik ieyza Nano♥

    alahaaii cik eza nie, majuk pulak dy.. ko pun Darls aku ape.. nti kite dating kt anjung batu eh eh ehhhh... senyum sikittt (:

    ReplyDelete
  2. @WAHIDA ALIAS

    mesti ada senyum, baru senang hatii..

    ReplyDelete
  3. @Faten Ahmad

    darls tuh ape aten? hehee..oke2..wahh bestnyeee...janji taw..huhuu...mindu meyh..eheee... ;p

    ReplyDelete
  4. @♥Cik ieyza Nano♥

    darls tu stand for 'DARLINGS'.. HAHA..rindu gakkk.. berjuang utk esokkk...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...